Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Bibiworld
c/o johni olsen

Backersvej 12

2300 KBH S

cvr-37145815

1. Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser gælder for handler, som indgås med bibiworld.dk. Du skal være fyldt 18 år samt være myndig for at handle med os – er du under 18 år eller ikke myndig, skal du have samtykke fra forældre eller værge.2. Købsaftale

Din købsaftale gemmes af bibiworld.dk til afvikling af købet. Salget af forretningens varer følger kun i normale mængder til eget forbrug. Vi handler kun med privatpersoner med mindre andet er aftalt. bibiworld.dk forbeholder sig ret til at nægte at tage imod bestillinger.3. Oplysning om fortrydelsesret

ved bibiworld.dk følger Lov om Forbrugeraftaler.

Du kan uden angivelse af nogen grund fortryde dit køb inden for 14 dage efter modtagelse af varen.  Du har muligheden for at fortryde dit køb ved at nægte at modtage leverancen eller sende varen retur. bibiworld.dk skal i alle tilfælde særskilt informeres om fortrydelse pr. mail eller brev.

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Beløbet bliver tilbagebetalt til dit betalingskort eller din bankkonto.

Retten til fortrydelse bortfalder, hvis varen er fremstillet efter kundens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Varen skal tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Du hæfter som kunde for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Herunder skal emballage være i ubrudt og gensalgbar stand.

Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du anvender varen eller, hvis du undersøger varen på en måde, som nedsætter varens salgsværdi.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 


Varer der er beskadigede ved levering bør ikke modtages ved levering. Alternativt skal der tages skriftligt forbehold overfor fragtfører ved kvittering for modtagelse. Kontakt herefter bibiworld.dk og aftal videre forløb.

Returadresse:

bibiworld

Backersvej 12

2300 KBH S


Vi modtager ikke varer, der er sendt retur pr. efterkrav.4. Reklamationsret

Du har 24 måneders reklamationsret, når du handler på bibiworld.dk. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation og efter aftale med Bibiworld.dk.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget. Manglen må dermed ikke være opstået som følge af fejlagtig anvendelse af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere? 

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. 

Hvis reklamationen er berettiget, refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger (den mindst bekostelige standardlevering).

Når du returnerer varen, skal du, så detaljeret som muligt, beskrive problemet pr mail til bibiworld.dk.

Bemærk! Vi modtager ikke returvarer, som er sendt pr. efterkrav eller lignende.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Du skal kunne fremsende kvittering for afsendelse, så vi kan refundere dine fragtomkostninger.

Beskadigede varer tages retur uden omkostninger for kunden. Henvendelse skal ske til bibiworld.dk før returnering.5. Priser og leveringsgebyrer

Priserne på bestillingstidspunktet er de gældende, og der kan ikke gøres krav ved ændringer i pris. Alle priser er inklusive moms.

Når du køber hos bibiworld.dk indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse kan du logge ind på siden eller sende en mail til os, hvorefter vi fremsender en kopi. Ved en bestilling på bibiworld.dk opkræves der ikke leveringsgebyr ved køb over 500kr. Der er gratis levering for køb over 500kr inden for Danmarks grænser.

Leveringspriser til andre EU lande: Kontakt os, hvis du ønsker at handle fra andre lande end Danmark.

6. Levering

bibiworld.dk sender varerne til den angivne adresse via Coolrunner, fragtmand eller DPD efter vores valg.

Den normale leveringstid er på 7-14 hverdage fra modtagelse af bestillingen, hvis ikke anden leveringstid er angivet.
Leveringstid på barnevogne er op til 21 hverdage.
Leveringstid på møbler er op til 30 hverdage.
Leveringstiden kan være længere ved specialfremstillede produkter.

Hvis en varer er i restordre eller udgået, og derfor ikke kan leveres, refunderes det fulde beløb.7. Betaling


Betaling gennem PayPal (Visa, Mastercard, Discover og American Express)

PayPal trækker automatisk betalingen fra din PayPal-konto eller dit betalingskort, når du bestiller. Det betyder, at dit beløb bliver trukket selvom ordren endnu ikke er afsendt. Når du accepterer handelsbetingelserne, accepterer du samtidig, at PayPal reserverer beløbet fra din konto (PayPal trækker beløbet fra din konto), men det hæves ikke af bibiworld.dk før din ordre er afsendt.

bibibworld.dk har ikke adgang til oplysninger omkring dit betalingskort, og alle betalinger foregår krypteret.

Du kan benytte følgende betalingskort:


Visa via paypal
Mastercard via paypal
Discover via paypal
American Express via paypal

eller betale med din PayPal konto.

Der tages ikke gebyr for betaling på bibiworld.dk.

I tilfælde af tvivl eller ved spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores Kundeservice.8. Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

Når du handler på bibiworld.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi registrerer dine personoplysninger, så vi kan levere til dig og følge dine ordrer. Personoplysningerne opbevares i fem år, hvorefter de slettes. Det er kun bibibworld.dk, som har adgang til dine oplysninger. Vi opbevarer og sender ikke kundeoplysninger krypteret. Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart og sælges ikke videre, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ifølge persondataloven har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod din registrering eller få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig.