Babypakker

Bibiworlds guide til Babystartpakker

 

Der findes et stort antal forskellige babystartpakker. De har forskellige navne og indhold og skal bestilles forskellige steder på forskellige måder. Det kan være svært at overskue at sætte sig ind i når man skal være forældre og der sker så meget andet i ens liv. Med vores guide er det blevet lidt nemmere.

Vores guide indeholder information om de enkelte pakker, hvordan de bestilles og afhentes, samt direkte link til hvor de bestilles. De fleste pakker bestilles via en formular som udfyldes med personlige oplysninger inkl. barnets fødselsdag/terminsdato.

 

Rema 1000 BabystartpakkeRema 1000 Babystartpakke kan bestilles her. Du udfylder en formular hvor du skal angive et postnummer og vælger den butik hvor du ønsker at hente din babystartpakke. Hvis du angiver et postnummer der dækker et mindre område, f.eks. et postnummer som 1308 der ligger i centrum af København, så kan du risikere at søgemaskinen ikke kan findenærmeste butik. Du får kun vist de butikker der ligger i det postnummer du angiver. I stedet skal du manuelt finde den Rema 1000 butik hvor du ønsker at hente din babypakke og angive dens postnummer i stedet. Du har mulighed for at tilmelde dig Rema 1000’s nyhedsbrev samtidig med at du bestiller pakken men det er ikke et krav.

 

Lidl Toujours Startpakke  – Lidl tilbyder en startpakke under deres eget mærke Toujours. Den kan bestilles her. Du skal udfylde en formular og vælger den butik hvor du ønsker at hente din pakke. Du kan hente pakken frem til barnet er 6 måneder. Du modtager en e-mail som du skal printe medbringe fysisk i butikken. Lidl opfordrer til at hente pakken inden for 30 dage fra bestillingsdatoen for at være sikker på at pakken er i butikken når du kommer. Det er frivilligt at tilmelde sig Lidl’s nyhedsbrev.

 

Matas Barselspakke – Matas har en babypakke som de tilbyder til deres medlemmer. Du skal altså være medlem af Club Matas. Hvis du ikke allerede er det kan du blive det her. Når du er logget ind på Club Matas skal du tilmelde dig Club Matas Baby og det gør du på følgende måde:

1. Klik på ”Min profil" øverst på siden og vælg ”Gå til min profil”.

2. Klik på linket ”Mine interesser” ude i venstre side.

3. Udfyld formularen med enten terminsdato eller barnets fødselsdag og sæt kryds feltet ”Ja tak, jeg vil gerne være medlem af Club Matas Baby”.

4. Hent din Barselspakke i Matas mod forevisning af Club Matas ID.

 

Føtex for de små” Babypakke og Velkomstgave – For at få dine pakker skal du tilmelde dig ”Føtex for de små” her. Du kan tilmelde dig begge pakker op til 8 uger efter fødslen. Bemærk at babypakken skal hentes inden for 8 uger efter barnet er født, men at gaven kan hentes op til barnet er 3 år. Det er klart nemmest at bestille begge dele inden du har født da Føtex har problemer med deres oprettelses formular så Babypakken kun kan bestilles før fødslen. Føtex arbejder på at få fejlen rettet og i mellemtiden kan man kontakte Føtex og få en mail med et bevis til at indløse Babypakken. Fejlen skulle dog være rettet inden for meget kort tid ifølge Føtex.

 

Fakta Baby kuffertFakta tilbyder en Babykuffert. Du kan bestille kufferten ved at udfylde formularen her. Det er ikke et krav at du er medlem Coop. Du kan tilmelde dig Faktas nyhedsbrev samt tips og tilbud via SMS men det er også frivilligt. Når du har udfyldt formularen modtager du et værdibevis via SMS som du viser i kassen i butikken. Der står på siden at ”du kan hente din kuffert på hylden” men det er ikke altid tilfældet så spørg eventuelt en medarbejder.

 

Libero prøvepakke – Libero tilbyder en prøvepakke til medlemmer af Liberoklubben. Hvis du ikke allerede er medlem kan du blive det her. Du skal tilmelde dig klubben inden dit barn er 1 måned og som medlem får du en gratis pakke bleer i størrelse 2, 4 eller 5. Pakken kan hentes i SuperBrugsen, Kvickly, Føtex eller Bilka. Størrelse 2 kan også hentes i Dagli'Brugsen men de har kun den ene størrelse. Når du har tilmeldt dig og er logget ind kan du bestille din gratis prøvepakke.

Alternativt kan du også klikke på linket ”Bestil din gratis prøvepakke her” på samme side hvor du melder dig ind i klubben. Så vil du blive bedt om at logge ind eller melde dig ind i klubben.

I SuperBrugsen, Dagli’Brugsen og Kvickly skal pakken hentes inde i butikken og SMS kuponen skal bruges ved kassen. I Føtex og Bilka skal pakken udleveres i informationen. Når du melder dig ind i Libero Klubben får du en velkomstmail med et link til hvor du kan bestille din kupon. Du skal logge ind inden for 24 timer og bekræfte dit mobilnummer og så får du en SMS med et link til din kupon. Når du har klikket på linket får du vist din kupon og kan aktivere den. Du skal være opmærksom på at når du aktivere din kupon så udløber den efter 2 timer. Når du melder dig ind i Liberoklubben skal du godkende Liberos vilkår hvor der er nævnt at du giver tilladelse til at Libero sender dig tilbud og information via brev, mail, SMS og MMS.

 

Babysam BabyBoxBabysam tilbyder deres BabyBox. Du kan bestille boksen ved at udfylde formularen her og du har også mulighed for at få en gratis blespand sammen med boxen hvis du ønsker det.

Når du bestiller boxen giver du samtykke til at blive kontaktet med tilbud og information fra Babysam og deres samarbejdspartnere via mail, sms og telefoniske henvendelser men det kan til enhver tid afmeldes igen. Proceduren står under ”kontakt” hvor der er et direkte link til afmelding.

1 Gratis MAM sutMAM tilbyder en gratis sut ved at gøre følgende:

1. Du skal gå ind på MAM's Facebook side her.

2. Her ligger der et faneblad der hedder ”Mam sut” sammen med "Tidslinje", "Om" og "billeder" osv. Hvis du ikke kan se fanebladet ”Mam sut” skal du klikke på "Mere". Siden er på svensk og det samme er den formular du skal udfylde.

3. Udfyld formularen, så får du din MAM sut tilsendt med posten. Du kan tilmelde dig MAM’s nyhedsbrev, men det er frivilligt.

Sikkerhedsboks fra Børneulykkesfonden Børneulykkesfonden har lavet en sikkerhedsboks til at sikre hjemmet når man skal være forældre. Du kan bestille boksen her. Du udfylder en formular og kan efterfølgende kun hente den personligt i en Babysam efter dit valg. Du skal fremvise sygesikringsbevis og et certifikat som du modtager pr. mail for at få udleveret din sikkerhedsboks.
Boksen kan bestilles fra barnet er 0-9 måneder og kan hentes fra barnet er 6-9 måneder. Tidligst 4 uger før dit barn fylder 6 måneder får du dit certifikat tilsendt via e-mail. Under betingelser er nævnt at du skriver dig op til 6 nyhedsbreve fra Børneulykkesfonden samt til at blive kontaktet bl.a. via MMS, SMS og e-mail med viden og oplysning om børnesikkerhed. Det kan dog altid frameldes igen.
 

Nestlé gratis smagsprøver Nestle har en kundeklub der hedder ”Min Nestlé Club”. Du kan tilmelde dig her. Du skal svare på en del spørgsmål og til sidst udfylde en formular med personlige oplysninger, men efterfølgende får du en gang i mellem tilbudt gratis smagsprøver.

Det er vigtigt at bemærke at du får smagsprøver efter hvad der passer til dit barns alder så det er ikke sikkert der er nogen smagsprøver tilgængelige med når du tilmelder dig. Når der kommer aktuelle smagsprøver modtager du en mail. Som en del af de vilkår du accepterer ved at melde dig ind, giver automatisk tilladelse til at Nestlé må sende dig information og tilbud via mail eller fysisk post.

 

Gyldendal Babypakke - Du kan tilmelde dig Gyldendals børnebogklub på her, så får du en Babypakke når du melder dig ind. Der står du skal betale 0 kr. for pakken og kun skal betale fragt. Det er dog ret vigtigt at læse hele medlemsaftalen inden man bestiller pakken. De 2 mest væsentlige ting er følgende:

Du forpligtiger dig til at modtage månedens bog og er selv ansvarlig for at afbestille den hver måned hvis du ikke ønsker den.

Du forpligter dig til at købe minimum 3 bøger inden for det første år ud over velkomsttilbuddet. Det skal være bøger som står til klubpris. Nedsatte bøger som ikke står til klubpris medregnes ikke.

Det betyder at du er tvunget til at købe mindst 3 bøger og til gengæld får du din babypakke gratis. Du kan vælge at bestille alle 3 bøger på engang og så kun betale porto en gang. Babypakken skal der betales porto for uanset hvad og den kan ikke sendes sammen med andre køb.

 

Der mange forskellige typer babypakker og det kan hurtigt virke uoverskueligt men med vores guide bliver det nemmere og mere lige til.

 

Tillykke med familieforøgelsen og held og lykke.

Venlig hilsen 

Bibiworld

 Skrevet af: Kristian Osbæck