Om Bibiworld

 

Kort om os

Bibiworld er en online webshop der handler med alt fra babymøbler, cykler og barnevogne til liggetæpper og legetøj.

Vores etik ligger helt fast. Vi benytter os kun af leverandører der kan stå inde for at deres produkter er sikre for børn og af god kvalitet.

Vi har selv børn og vægter højt som en af vores værdier at dele viden ud. Vi henvender os især til gravide og nybagte forældre, men også forældre med lidt større børn kan få meget glæde af mange af vores produkter.

Vores hovedleverandør er Pinolino

Den største af vores leverandører er Pinolino. Virksomheden er ikke så kendt på det danske marked men er en ret stor spiller blandt andet på det europæiske marked.

Alle Pinolino produkter er fremstillet af kvalitets materialer og sikre kilder og virksomheden har sikkerhedscertifikater der bekræfter det.  

De stoffer, tråde og fyldninger som er brugt til Pinolino produkter er i overensstemmelse med Øko Tex 100 Standard Certificering.

Alt Pinolino legetøj fremstilles i efter de europæiske direktiver der gælder for produktion af produkter til spædbørn, blandt andet den seneste aktualisering fra juli 20th 2011.

En del af deres produkter er håndfremstillede.

Vi fravælger leverandører der ikke lever op til vores standarder

Vores etik og værdier er ikke noget vi går på kompromis med. Vi vil hellere fravælge en leverandør end at gå på kompromis med sikkerheden og kvaliteten af vores produkter. Hos Bibiworld kan du være tryg ved at købe produkter til dit barn.